KONTROLA SAOBRAĆAJA U BORU I NEGOTINU: Vozili sa 3,11 i 3,19 promila alkohola

S. M. J.

13. 04. 2023. u 19:16

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su su vozili pod dejstvom alkohola.

КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У БОРУ И НЕГОТИНУ: Возили са 3,11 и 3,19 промила алкохола

Foto P. Milošević

Saobraćajna policija u Boru sakcionisala je trojicu vozača od kojih su dvojica upravljala svojim vozilima sa rekordnih 3,19 i 3,11 promila alkohola u krvi.

Saobraćna patrola alkotestiranjem je utvrdila da je tridesetšestogodišnji vozač upravljao "reno lagunom" sa 3,19 promila alkohola u organizmu i tom prilikom izazvao saobraćajnu nezgodu. Prvo je ovaj muškarac udario u jedno parkirano vozilo, a zatim i u drugo koje je bilo zaustavljeno, nanevši im znatnu materijalnu štetu.

Tek koji promil "trezniji" Boranin, star 44 godine svoj golf je vozio sa 3,11 primila alkohola u organizmu, a dvadesetdevetogodišnji vozač „golfa“ takođe iz ovog grada sa  1,22 promila.

U Negotinu je, pak, pedesetčetvorogodišnjak "fordom" sa 2,52 promila alkohola izazvao takođe saobraćajnu nezgodu u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

-Povodom prestojećih praznika, saobraćajna policija vršiće pojačanu kontrolu vozila i vozača, te ovom prilikom apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise - apelovali su u Policijskoj upravi u Boru na vozače u ovom delu Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili