SPREJOM POPRSKALI ŽENU (50) U ZRENJANINU: Rasvetljeni razbojništvo i krađa u Zrenjaninu

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

30. 03. 2023. u 13:34

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, intenzivnim radom, rasvetlili su razbojništvo i tešku krađu i po nalogu osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, uhapsili S. R. (1982) iz ovog grada, dok će protiv tridesetogodišnje žene podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja sumnje da je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih dela.  

СПРЕЈОМ ПОПРСКАЛИ ЖЕНУ (50) У ЗРЕЊАНИНУ: Расветљени разбојништво и крађа у Зрењанину

Foto: B. G.

Sumnja se da su oni, 3. februara, na ulici u Zrenjaninu, poprskali sprejom pedesetogodišnju ženu i strgli joj torbu sa ramena, a žena je tom prilikom pala i zadobila teške telesne povrede, konstatovane u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice.

Oni se sumnjiče i da su dva dana kasnije napali četrdesetjednogodišnju ženu, oteli joj novčanik i lakše je povredili.

S. R. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, dok će protiv tridesetogodišnje žene biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)