MISTERIJA U SLUČAJU ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE SA ZVEZDARE: Policajce muči jedan detalj jezivog slučaja zanemarivanja

Novosti online

30. 03. 2023. u 09:12

"OTAC iz pakla" Uroš Pašajlić (38) danas će izneti odbranu pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je godinama zlostavljao i zanemarivao ćerku koju je "gajio" u kupatilu u kadi. Sumnja se da dete nikada nije odveo kod lekara, a nije bila upisana ni u vrtić niti u školu.

МИСТЕРИЈА У СЛУЧАЈУ ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ СА ЗВЕЗДАРЕ: Полицајце мучи један детаљ језивог случаја занемаривања

Foto: Novosti/D. Milovanović

Ko je sve zakazao od institucija biće poznato za 15 dana. Dete na staranje ocu, nezvanično, poverio je sud.

Jeziv zločin otkrila je Ivana L., partnerka uhapšenog "oca iz pakla". Nju je Uroš pretukao, a nakon pet dana uspela je da pobegne i prijavi ga policiji. Ona je, nezvanično, rekla da Uroš u stanu u Ulici Ružice Sokić na Zvezdari u kupatilu drži zatočenu ćerku (8) koju povremeno obilazi.

Foto: Novosti

Policija je u subotu sat nakon ponoći zatekla jezivu scenu u stanu. Čim su otključali vrata kupatila, videli su devojčicu u kadi. Bila je jako mršava i dezorijentisana. Međutim, ono što je sve zabrinulo jeste činjenica da su ulazna vrata od stana bila bez brave.

- Policija pokušava da sazna zbog čega je Uroš držao otključan stan i da li je još neko znao za dete koje je gajio u kadi. Kao i to da li je neko ulazio u stan i povremeno detetu davao hranu. Sumnjamo da je neko od komšija znao za dete, ali iz straha slučaj nije prijavio policiji. Ulazna vrata nisu imala bravu. Misterija je zašto je dete držao zaključanu u toaletu, a stan otključan - kaže izvor blizak istrazi.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Uroš Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

- Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio je. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo stan je bio pun smeća - rekao je izvor iz istrage ovog slučaja. 

(Telegraf)

BONUS VIDEO: JEZIVA TUČA "DELIJA" I "GROBARA" NA NOVOM BEOGRADU - Napadnuti dok su igrali košarku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije