PROFIL "OCA IZ PAKLA" SA ZVEZDARE: Uroš danas iznosi odbranu pred tužiocem

Novosti online

30. 03. 2023. u 08:06

UROŠ Pašajlić (38) svoju osmogodišnju ćerku je, kako se sumnja, godinama držao zatočenu u stanu. Devojčica je u stanu bila sama, vreme je provodila zaključana u kupatilu, i tek povremeno bi je obilazio. Nije dobila priliku da se socijalizuje, nije vođena lekaru, niti je upisana u školu. Mnogi se pitaju kakva bi osoba bila u stanju da tako nešto uradi svom detetu.

ПРОФИЛ ОЦА ИЗ ПАКЛА СА ЗВЕЗДАРЕ: Урош данас износи одбрану пред тужиоцем

Foto: MUP

- To je čist, klasičan psihopata. Čovek koji maltretira svoje dete na taj način ne može da bude ništa drugo osim psihopata. Psihopata ima raznih - u politici, nauci umetnosti - ali ovo je klasični psihopata u kriminalu - objašnjava sagovornik za medije.

Napominje da kod takvih osoba nema znakova empatije i zato su sposobne da urade tako nešto.

- To samo dve kategorije ljudi mogu da urade - duševni bolesnici i psihopate. Duševni bolesnici nisu krivično odgovorni, a psihopate su potpuno odgovorne i treba ih kazniti što većom kaznom zato što su u pitanju stoprocentni povratnici. Ukoliko ne dobiju odgovarajuću kaznu, garantovano je da će da ponove delo - dodaje.

Podsećamo, Pašajlić je uhapšen juče u štek stanu na Karaburmi, a tokom istrage slučaja pojavili su se novi detalji.

- Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio je. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo stan je bio pun smeća - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja za medije.

Dodao je da je Ivana L. (47) ispričala policiji da on drži dete u stan, koje povremeno obilazi.

- Došla je u stanicu sa vidnim teškim povredama na licu. Rekla je da ju je Uroš udario glavom u nos i da misli da joj ga je polomio. Tada je navela da je saznala da on ima ćerku koju drži u stanu u Mirijevu i koju samo povremeno obilazi - rekao je on.

Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana potera.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni