HITNA EVAKUACIJA NA UNIVERZITETU U ČAČKU: Nepoznata osoba zapretila bombom

Novosti online

29. 03. 2023. u 12:29

SVI studenti i zaposleni na Agronomskom fakultetu u Čačku hitno su evakuisani iz prostorija zbog dojave o bombi.

ХИТНА ЕВАКУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТУ У ЧАЧКУ: Непозната особа запретила бомбом

Foto: Novosti

- U 10.37 dobili smo informaciju od Rektorata da je u svim zgradama fakulteta u okviru Univerziteta postavljena eksplozivna naprava jake razorne moći. Ispod te pretnje usledio je i podugačak, zastrašujući tekst i mi smo u skladu sa tim obavestili nadležne organe i evakuisali sve ljude iz prostorija - rekao je dekan Agronomskog fakulteta prof. dr Tomo Milošević za medije.

Trenutno nadležne službe ispituju prostorije na Agronomskom fakultetu u Čačku, nakon čega će biti poznato da li je dojava o podmetnutoj bombi bila lažna.

(Telegraf)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER JE KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao