KONTROLA SAOBRAĆAJA U ZAJEČARSKOG OKRUGU: Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge sankcionisano devet vozača

S. M. J.

27. 03. 2023. u 16:39

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, u centralnoj akciji pojačane kontrole, zadržali su devet vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА У ЗАЈЕЧАРСКОГ ОКРУГУ: Због вожње под дејством алкохола и дроге санкционисано девет возача

Foto: Radio Magnum

Saobraćajne patrole kontrolišući saobraćaj na putevima u Zaječaru isključile su iz saobraćaja vozače četrdesetosmogodišnjeg vozača „škode“ za koga su ustanovili alkotestiranjem da je svojim vozilom upravljao sa 1,84 promila alkohola u organizmu.

Zbog vožnje u pijanom stanju isključeni su i pedesetosmogodišnji vozač  „fijata“  koji je vozio sa 1,78 promila alkohola, kao i vozači „tojote“ (36) i „folksvagena“ (25) koji su upravljali automobilima sa 1,57 i 1,76 promila alkohola u organizmu. Isključen je i dvadesetšestogodišnjak koji „opelom“ upravljao pod dejstvom kanabisa.

Saobraćajna policija u Sokobanji zaustavila je vozače „opela“ (39) i „fijata“ (32) koji su vozili sa 2,98 i 1,70 promila alkohola u organizmu, a u Boljevcu dvojicu vozača „opela“ (32) i (27) sa 2,03 i 1,79 promila alkohola.

U okolini Knjaževca policija je zaustavila vozača „fijata“ (44) koji je upravljao automobilom sa 1,61 promil alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista