UHAPŠEN MALOLETNIK (17) KOJI JE IZBO MLADIĆE U KNIĆU: Tinejdžeru određen pritvor, dve osobe u teškom stanju

Novosti Onlajn

26. 03. 2023. u 19:18

MALOLETNIK (17) iz Guberevca uhapšen je zbog ubadanja nožem u kafiću u Kniću, a na teret mu se stavlja delo teško ubistvo u pokušaju. On je saslušan u Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu i određen mu je pritvor.

УХАПШЕН МАЛОЛЕТНИК (17) КОЈИ ЈЕ ИЗБО МЛАДИЋЕ У КНИЋУ: Тинејџеру одређен притвор, две особе у тешком стању

Foto: MUP

Maloletnik je u noći između subote i nedelje bio u kafiću. Došlo je do svađe i on je, navodno, udario šamar devojčici koja je bila sa njima u društvu, saznaje Telegraf.

Tada je došlo do eskalacije sukob, a maloletnik je napao J. A. i M. F.

J. A. je zadobio sedam uboda u grudi i stomak, dok je M. F. zadobio dva uboda u stomak. Oba mladića su u teškom stanju.

BONUS VIDEO: TURSKI DRŽAVLjANI PALI SA 220 KG MARIHUANE - Akcija MUP-a u Sremskoj Mitrovici

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)