MALOLETNICA JE KLJUČ U SLUČAJU UBISTVA ESKOBARA? Sumnja se da je uhapšena devojka radila logistiku i zna ko je naručilac ubistva Eskobara

Novosti onlajn

12. 03. 2023. u 22:40

MALOLETNICA (17) koja je uhapšena u štek stanu na Novom Beogradu sa Stefanom Z. (28) i Lukom V. (26) koji su osumnjičeni za ubistvo Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar, je ključan svedok u istrazi ovog ubistva, obzirom da se sumnja da je bila upućena u sve i radila logistiku likvidacije.

МАЛОЛЕТНИЦА ЈЕ КЉУЧ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ЕСКОБАРА? Сумња се да је ухапшена девојка радила логистику и зна ко је наручилац убиства Ескобара

Foto: Društvene mreže

Ona je uhapšena zbog sumnje da je pomagala, a Viši sud joj je odredio pritvor od 30 dana zbog krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljena proizvodnja, držanje, i promet oružja i eksplozivnih materija, piše "Blic". 

Foto: Društvene mreže

- Ona je saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u Odeljenju za maloletnike, jer postoji sumnja da je pomagala oko likvidacije i da je znala šta se sve planira. Njen iskaz biće ključan za ovo ubistvo. Dakle, ona je, ukoliko se dokažu sumnje, bila upućena u to kako se planirao zločin, koliko dugo, kako su našli stan, oružje... i na kraju ono ključno, ko je naručilac ubistva. Prema saznanjima iz istrage, njih su angažovali "kavčani", a ubijeni Radošević je bio pripadnik "škaljarskog" klana - rekao je izvor iz istrage ovog slučaja.

Inače, Stefan i Luka biće saslušani sutra u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Na snimku privođenja videla su se dva uhapšena mladića u sportskoj odeći od kojih je jedan vidno šepao. Drugi je izveden u roze papučana koje su mu nekoliko brojeva manje, što sugeriše da je policija upala u štek stan na prepad i zatekla nepripremljene ubice.

Foto: Novosti

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, naređena je obdukcija tela likvidiranog.

U Radoševića je ubica sa kapuljačom na glavi i hiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih pet u telo i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa saučesnikom je izašao iz lokala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju