PERIFERIJA KRUŠEVCA KAO GETO: Pljačke, krađe, incidenti na parkinzima, izgrednici i maloletnici - razbijaju prozore po zgradama (VIDEO)

S.BABOVIĆ

06. 03. 2023. u 17:15

SAMO dan pre nego da se u prodavnici na periferiji Kruševca odigrala oružana pljačka, u naselju Rasadnik došlo je do drugog incidenta, saznaju "Novosti".

ПЕРИФЕРИЈА КРУШЕВЦА КАО ГЕТО: Пљачке, крађе, инциденти на паркинзима, изгредници и малолетници - разбијају прозоре по зградама (ВИДЕО)

Foto:Printscreen privatna arhiva

Kao što se vidi na snimku, grupa maloletnika gađa prozore stambenih zgrada praćkama, što, prema saznanjima „Novosti“, nije prvi put.

- Komšije su snimale jednu ili dve situacije, a bilo ih je više, gađaju prozore dok ne polome neki, što je tog 23. februara i bio slučaj - kaže za „Novosti“ stanovnik Rasadnika.- Incidenti su ovde česti.

Čak tri su, prema priči Kruševljana,registrovana na parkingu prošle godine: tri udesa sa uletanjima kolima pod dejstvom alkohola i narkotika. Dan nakon ciljanja prozora na višespratnicama, drugi akteri učestvovali su u pljački prodavnice, koja je bila na meti 24. i 26.februara.

Policija je saopštila da je rasvetlila tri krivična dela: dve krađe uz upotrebu noža i pištolja radnje u Kruševcu, kada je sveukupno uzeto 100.000 dinara,kao i razbojništvo u drugoj prodavnici odakle je uzeto 87.000 dinara. Kako saznajemo, pokradena je bila radnja u Donjem Stepošu kod Kruševca.

Stanari Rasadnika veruju da postavljanje nekog gradskog video-nadzora ili duže zadržavanje patrola policije može da pomogne većoj bezbednosti ovog dela Kruševca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)