PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUSTAFE (43) IZ TUTINA: Izbo nožem čoveka na beogradskoj autobuskoj stanici

J.D.Lj.

02. 03. 2023. u 13:21

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Mustafe E. (43) iz Tutina zbog sumnje da je 3. januara, na autobuskoj stanici u Beogradu, oko 19,15 sati, nožempokušao da ubije A.D.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ МУСТАФЕ (43) ИЗ ТУТИНА: Избо ножем човека на београдској аутобуској станици

foto:vmitrić

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju Mustafa E. se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Tužilaštvo je sudu predložilo takođe da se Mustafi E. produži pritvor, s obzirom da postoji opasnost da bi, boravkom na slobodi, mogao u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivično delo.

Prema navodima Tužilaštva, sumnja se da je Mustava E. na beogradskoj autobuskoj stanici, najpre ušao u verbalnu raspravu sa A.D. sa kojim je od ranije bio u sukobu zbog neraščišćenih odnosa. Navodno, potom ga pozvao da dođe do jednog parkiranog autobusa kako bi se raspravili.

Međutim, kada su došli do autobusa, Mustafa je ušao unutra i izvadio nož iz kasete. U trenutku kada je A.D, koji se nalazio kod prednjih vrata nameravao da uđe unutra, ovaj mu je zadao jedan ubod u trup i naneo tešku telesnu povredu opasnu po život.

Inače, Mustafa i A.D. su vozači autobusa, koji su svojevremeno zajedno radili. Sumnja se da su se "zakačili" oko neraščišćenih računa od ranije zbog novca, odnosno dugovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a