NOVI DETALJI IZ ISTRAGE HIRURGA KOJI JE PRETUKAO SUPRUGU: Doktor bio pod teškim lekovima

J.D.Lj.

08. 02. 2023. u 17:14

POZNATI hirurg N.O.(48), koji se nalazi u pritvoru koji mu je po zahtevu Trećeg OJT odredio sud,a koji se tereti za nasilje u porodici,odnosno da je brutalno pretukao suprugu I.O.(42), u vreme izvršenja dela za koje se sumnjiči,bio je pod dejstvom teških lekova,saznaju "Novosti" iz izvora bliskom istrazi

НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ ХИРУРГА КОЈИ ЈЕ ПРЕТУКАО СУПРУГУ: Доктор био под тешким лековима

Foto: Instagram

Kako navodi naš izvor,poznati doktor je bio na bolovanju zbog problema vezanih za zglobove i kožu.

- N.O. je uzimao "Diprofros", koji je betametazon i kortikosteroid- kaže naš izvor.- ovaj lek se koristi za bolove zglobova i probleme sa kožož i sluzokožom,jer smanjuje bolove i upale. Ali,ima i protivdejstva,odnosno neželjene efekte. Omi se manifestuju u vidu otoka žlezda ili tkiva,a pre svega - fizičkih i psihičkih iritacija.

Zbog svega ovoga,postoje sumnje da je možda, doktor N.O. bio u lošem zdravstvenom stanju ili čas smanjene uračunljivosti, zbog čega se svađao sa suprugom,te konačno i nasrnuo na nju i pretukao je. No,o tome će,svakako,konačnu reč dati veštaci.

U porodičnom nasilju,koje je navodno trajalo gotovo mesec dana, I.O. je zadobila prelom više rebara i ruke,podlive i druge povrede.

Nasilje su policiji prijavile komšije, I O. Je u prvom trenutku pokušala da prećuti šta joj se dogodilo,da bi kasnije sve priznala i prijavila supruga za nasilje. Ona nije životo ugrožena,ali se nalazi u bolnici,jer ceka operaciju.

Njen suprug je u pritvoru. U prvom navratu nije želeo da iznese odbranu u Tužilaštvu,ali je u međuvremenu,kako potvrđuje i njegov advokat Đorđe Kalanj,promenio mišljenje i odlučio da ispriča " svoju stranu priče".

Takođe, Tužilaštvo prikuplja i sve ostale dokaze,a biće saslušani i svedoci,kao i oštećena I O. čim izađe iz bolnice.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

SVETSKI DAN NAUKE ZA MIR I RAZVOJ: Prilika da se podigne svest o izazovima sa kojima se suočavamo u savremenom svetu