TUKAO JE, ČUPAO I DAVIO: Treće javno tužilaštvo o detaljima napada poznatog doktora na suprugu

J.D.Lj.

03. 02. 2023. u 14:39

TREĆA osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se i iznelo detalje krivične prijave protiv N. O. (48), doktora sa VMA, koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno nad suprugom I. O. (42).

ТУКАО ЈЕ, ЧУПАО И ДАВИО: Треће јавно тужилаштво о детаљима напада познатог доктора на супругу

Foto: Instagram

U pomenutom dokumentu navodi se da je 2. februara, po nalogu Trećeg OJT, zemunska policija uhapsila N. O. zbog sumnje da je od početka januara do početka februara izvršio krivično delo nasilja u porodici.

- U više navrata je prema svojoj supruzi vršio nasilje, šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu - navodi se u prijavi. - Udarao ju je predmetima podobnim da se nanesu teške telesne povrede, daveći ženu kablom, čupajući je i za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući, usled čega je ugrozio njeno spokojstvo i telesni integritet.

U prijavi, kako navodi Tužilaštvo, navodi se i da je tom prilikom doktor supruzi naneo višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su I. O. polomljena četiri rebra, kao i leva laktična kost, koje su kvalifikovane kao teške telesne povrede.

Prilikom današnjeg privođenja i saslušanja u Tužilaštvu, osumnjičeni doktor je, navode iz ove institucije, u prisustvu svog izabranog branioca, iskoristio zakonsko pravo i branio se ćutanjem.

S obzirom na to da postoje okolnosti da će, boravkom na slobodi, uticati na svedoke, ponoviti krivično delo ili drugo kojim preti, kao i da je za ono za šta se tereti N. O. zaprećena kazna zatvora preko pet godina, da je došlo do uznemirenja javnosti i da je u pitanju nasilje, Tužilaštvo je podnelo predlog nadležnom Sudu da doktoru odredi pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBIJU INTERESUJE SAMO KADA ĆE MIR Vučić: Nekada je ta reč bila najpopularnija u svetu, a sada niko ne sme da je izgovori