DIVLJANJE VANDALA U SELU KOD KRUŠEVCA OBJAVLJENO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Vinovnik priznao krivicu, čeka se odluka suda (VIDEO)

S.BABOVIĆ

01. 02. 2023. u 11:36

UROŠ Đ. (28) iz sela Vučak kod Kruševca priznao je krivicu za ugrožavanje sigurnosti i lakih telesnih povreda u incidentu u kome je, predmetom nalik na šipku, divljački udarao po kolima u kojima je bio vozač Z. G. iz ovog mesta.

ДИВЉАЊЕ ВАНДАЛА У СЕЛУ КОД КРУШЕВЦА ОБЈАВЉЕНО НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Виновник признао кривицу, чека се одлука суда (ВИДЕО)

Foto:Facebook

Ceo snimak vandalizma završio je na društvenim mrežama i to upravo zahvaljujući osumnjičenom, koji je postavio kadrove sa sigurnosne kamere. Policija je 25. oktobra prošle godine podnela krivičnu prijavu, dan nakon incideta.

 U Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu napominju da je zaključen Sporazum o priznanju krivičnog dela. Čeka se odluka suda kako bi se znalo da li je sporazum prihvaćen i kakva kazna čeka okrivljenog.

Na video-zapisu, čija je dužina nešto više od jednog minuta, vidi se mladić kako nekontrolisano udara po kolima i pokušava da dođe do vozača u parkiranom vozilu, koji golim rukama ne uspeva da se odbrani.

Samo dan nakon incidenta u Vučaku, u kladionici u centru Kruševca I. S. (39) je metalnom stolicom oštetio aparate za igre na sreću i 13 LCD televizora. Kruševačko tužilaštvo je okvalifikovalo slučaj kao nasilničko ponašanje. Pričinjena šteta se procenjivala na oko 750.000 dinara.

- U toku je dokazni postupak, 26. decembra su ispitani svedoci, za danas je zakazano ispitivanje svedoka oštećenih - predočeno je „Novostima“ u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)