LOPOV SA POTERNICE NAKON POKUŠAJA PLJAČKE KOLIMA GAZIO LJUDE: Filmsko hapšenje u Beogradu

Novosti onlajn

27. 01. 2023. u 11:05

BEOGRADSKA policija uhapsila je Admu R. (25) zbog sumnje da je sa još trojicom mladića pokušao da opljačka prodavnicu na Novom Beogradu, a kada su radnici pokušali da ih spreče, on je na njih nasrnuo kolima.

ЛОПОВ СА ПОТЕРНИЦЕ НАКОН ПОКУШАЈА ПЉАЧКЕ КОЛИМА ГАЗИО ЉУДЕ: Филмско хапшење у Београду

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Pljačku je sprečio poslovođa, nakon čega su mu se pljačkaši suprotstavili. Izašli su iz radnje, ušli u automobil i njime pregazili poslovođu i slučajne prolaznike - kaže izvor.

Oni su se potom dali u beg. Obaveštena je policija, koja je u koordinaciji sa Policijskom brigadom krenula u filmsku akciju.

- Prilikom bekstva po Beogradu osumnjičeni su krenuli kolima i na policiju i sa njima je došlo do blagog sudara. Zaustavljeni su u Dunavskoj ulici na Dorćolu - dodaje izvor.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog izazivanja opšte opasnosti.

Admu je uhapšen za svega nekoliko minuta zahvaljujući brzoj reakciji policije. Nakon privođenja došlo se do saznanja da su za njim raspisane čak tri poternice i devet potraga.

Nezvanično, privedeni je čak kolima krenuo i na policiju.

BONUS VIDEO: OPLjAČKAN CRKVENI DOM KOD KRUŠEVCA - Osumnjičeni za tešku krađu snimljen sigurnosnim kamerama

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga