ODREĐEN PRITVOR LIDIJI IZ ZEMUNA: Osumnjičena da je ubila tek rođenu bebu i stavila je u zamrzivač

Tanjug

24. 01. 2023. u 17:10

VIŠI sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor Lidiji M. (45), osumnjičenoj da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ЛИДИЈИ ИЗ ЗЕМУНА: Осумњичена да је убила тек рођену бебу и ставила је у замрзивач

Foto: Fejsbuk

Pritvor joj je određen zbog opasnosti od bekstva i zbog uznemirenja javnosti, potvrdila je za portparol ovog suda Tatjana Matić. 

Osumnjičena je ranije u tužilaštvu iznela svoju odbranu. 

Po prijemu odbukcionog zapisnika i utvrđivanja uzroka i vremena smrti, biće odlučeno o daljem postupanju.

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući na navednoj adresi, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

BONUS VIDEO: 

MESTO STRAVE U ZEMUNU: Ovo je kuća u kojoj je u zamrzivaču pronađena beba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja