NOVA VERZIJA SLUČAJA NESTANKA ANE VOLŠ: Tužiteljka iznela teoriju koja bi mogla da promeni ugao istrage

Novosti online

15. 01. 2023. u 18:13

POLICIJA mora da usresredi istragu na to koji bi motiv mogao da natera Brajana Volša da ubije suprugu Anu. Kada to otkrije, imaće dovoljno dokaza da ga optuži za strašan zločin, tvrdi Karmel Ortiz, jedna od najpoznatijih bostonskih tužiteljki, koja se bavila i slučajem bombaškog napada na Bostonskom maratonu 2013. godine.

НОВА ВЕРЗИЈА СЛУЧАЈА НЕСТАНКА АНЕ ВОЛШ: Тужитељка изнела теорију која би могла да промени угао истраге

Foto: Instagram/anawalshe/Tanjug/AP

Ortizova je rekla da ključ rešenja misterioznog slučaja, koji već 15 dana zaokuplja američku, ali i srpsku javnost, leži u danima pre Nove godine, a posebno u samoj novogodišnjoj noći, kada je Ana, navodno, nestala.

- Kada se utvrdi šta se tačno dešavala u toku te noći, slučaj će biti blizu rešenja, kaže Ortizova i iznosi sasvim novu teoriju koja bi mogla da promeni ugao ovde istrage:

- Svi oni koji zastupaju teoriju da je Anu ubio suprug, uvereni su da je on dugo planirao ubistvo. Međutim, postoji tu još jedna verzija! Šta ako su se Brajan i Ana u toku novogodišnje noći posvađali, ako je svađa otišla u neočekivanom pravcu i ako je Brajan u naletu besa uradio nešto strašno. I ako je potom počeo da paniči, što je dovelo do toga da učini nešto još strašnije sa njenim telom - iznosi sasvim novi pogled na ovaj slučaj tužiteljka Ortiz za portal "Boston 25".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a