ZAVIRITE U KUĆU ANE I BRAJANA VOLŠA: Raskoš i luksuz u vili, a od visine kirije zavrteće vam se u glavi (FOTO)

Novosti online

14. 01. 2023. u 22:10

LUKSUZ, raskoš u nameštaju i detaljima, kako unutar same kuće, tako i u dvorištu, primetni su u svakom delu imanja u čijem sklopu se nalazi kuća Ane i Brajana Volša, koja je procenjena na više od milion dolara.

ЗАВИРИТЕ У КУЋУ АНЕ И БРАЈАНА ВОЛША: Раскош и луксуз у вили, а од висине кирије завртеће вам се у глави (ФОТО)

Ana i Brajan, Foto Privatna arhiva

Bazen, kamin na gas, otvorena kuhinja, veliko dvorište, četiri spavaće sobe, postale su centar velike forenzičke pretrage nakon što je prijavljen nestanak Beograđanke Ane Volš (39), a istražitelji su u podrumu kuće pronašli slomljen nož i tragove krvi.

S obzirom na to da su Ana i Brajan iznajmljivali ovu kuću, njihova mesečna kirija bila je 5.334 dolara. Pogledom na modernu kuću, fotograf Njujork posta uslikao je fotografije unutar kuće nakon Aninog nestanka. Na fotografijama se vidi kutija od šampanjca koja je ostala u njihovoj trpezariji a na kojoj je Ana napisala poruku crvenim slovima.

Anin suprug, Brajan Volš (47), nalazi se u okružnom zatvoru pod optužbom da je obmanuo istražitelje koji pokušavaju da lociraju Anu, čiji je nestanak prijavljen 4. januara 2023. - tri dana nakon što je zapravo nestala, navode na sajtu Radiononiline.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)