KOSTA (37) ŽRTVA TUČE U PARAĆINU: Osumnjičeni za ubistvo se oporavlja u bolnici, nastradali sahranjen na gradskom groblju

Зорана Рашић
Zorana Rašić

09. 01. 2023. u 19:37

DOK se Zoran D. (51) , osumnjičen za ubistvo, oporavlja u Opštoj bolnici u Ćupriji pod nadzorom policije, u Paraćinu je danas sahranjena žrtva nemilosrdne tuče, Kosta Stojković.

КОСТА (37)  ЖРТВА ТУЧЕ У ПАРАЋИНУ: Осумњичени за убиство се опоравља у болници, настрадали сахрањен на градском гробљу

Foto: Z. Rašić

Do večne kuće na gradskom groblju ubijenog 37-godišnjaka ispratila je porodica, kao i brojna rodbina i prijatelji.

Podsetimo, do tragičnog fizičkog obračuna došlo je tokom praznične noći između prvog i drugog dana Božića, odnosno subote i nedelje. Tuča je bila toliko nemilosrdna da je nesrećni Kosta podlegao povredama na mestu, dok je Zoran D. zadobio prelom jagodične kosti i vilične kosti.

Kratko vreme nakon događaja, osumnjičeni je, povređen i u vidno alkoholisanom stanju sam otišao u policiju, koja je već bila obaveštena da se u blizini sportske hale nalazi beživotno telo muškarca.

Zoranu D. je određeno policijsko zadržavanje i on će nakon izlaska iz bolnice biti saslušan u Višem tužilaštvu u Jagodini, sa krivičnom prijavom za ubistvo.

BONUS VIDEO - PRVI SNIMCI S MESTA NESREĆE U NIŠU: Telo muškarca još na šinama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)