PUCAO MU U GLAVU, PA POBEGAO: Saslušan muškarac osumnjičen za ubistvo u Ugrinovcima

S.J.M.

09. 12. 2022. u 14:07

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Bojan T. (23) koji se sumnjiči da je 7. decembra oko 14.30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio D. D.

ПУЦАО МУ У ГЛАВУ, ПА ПОБЕГАО: Саслушан мушкарац осумњичен за убиство у Угриновцима

Foto D. Milovanović

Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela i detaljno izneo svoju odbranu.

Naredbom o sprovođenju istrage Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti. 

Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim D. D. koji je stajao na kolovozu pored automobila marke „BMW X6”, iz neposredne blizine ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog.

D. D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke „škoda oktavija” udaljio sa lica mesta.

Nedugo zatim pozvao je policiju i saopštio šta je učinio, nakon čega je uhapšen u Dobanovicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)