IZVADIO PIŠTOLJ, PA PUCAO U MUŠKARCA I NJEGOVU SNAJU: "Novosti" saznaju detalje istrage ubistva u pokušaju na periferiji Kruševca

S.Babović

07. 12. 2022. u 09:26

VIŠE javno tužilaštvu u Kruševcu vodi istragu protiv Rodoljuba N. (43) iz Kruševca za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saznaju „Novosti”.

ИЗВАДИО ПИШТОЉ, ПА ПУЦАО У МУШКАРЦА И ЊЕГОВУ СНАЈУ: Новости сазнају детаље истраге убиства у покушају на периферији Крушевца

D.N.

Osumnjičenom Kruševljaninu, kome je produžavan pritvor sve do prošle nedelje, preti kazna od najmanje pet godina zatvora zbog krivičnog dela za koje se sumnja da ga je počinio 20. juna, na Bruskom putu.

- Veruje se da je pucnjavi prethodio verbalni sukob, zatim fizički obračun, sve dok osumnjičeni nije izvadio pištolj i ranio muškarca i njegovu snaju - navodi izvor „Novosti”.

- U pucnjavi je povrede stomaka zadobio Ljubomir A., dok je njegova snaja Danijela P. zadobila lakšu povredu natkolence, odnosno metak ju je okrznuo.

Povređeni ljudi su bili zbrinuti u kruševačkoj bolnici, dok je policija uspela brzo da locira osumnjičenog, a ubrzo pronađe i pištolj iz koga se sumnjalo da je pucao. Za to vatreno oružje nije posedovao dozvolu.

Prema informacijama „Novosti”, osumnjičeni ima osam pravosnažnh presuda, koje se odnose na krivična dela dilovanja narkotika, krađa, provale. Istražuju se motivi epiloga rasprave.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)