OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON INCIDENTA NA KARABURMI: U toku pribavljanje dokaza i video nadzora

Novosti onlajn

04. 12. 2022. u 14:21

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se u vezi sa incidentom na pijaci Karaburma koji se desilo u ranim jutarnjim časovima.

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО НАКОН ИНЦИДЕНТА НА КАРАБУРМИ: У току прибављање доказа и видео надзора

Foto: Tanjug

U vezi događaja koji se dogodio jutros u  08.10 časova u Beogradu na adresi Salvadora Aljendea i Pere Cetkovića ( pijaca Karaburma ) postupano je po prijavi i utvrđeno da su učesnici događaja C.S. (1962) i T.M (1974) koji su nakon verbalne rasprave zadali udarce jedno drugom, kojom prilikom je C.S. zadobila za sada lake telesne povrede.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu  je naložilo nadležnoj policijskoj upravi da u vezi napred opisanog događaja uzme izjave od učesnika kao i od očevidaca, da se pribavi video nadzor sa pijace, kao i da se pribavi izveštaj lekara o nastalim povredama. 

Nakon što nadležna policijska uprava pribavi sve neophodne dokaze naloženo je da se tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj na razmatranje, odnosno radi provera da li se u radnjama učesnika stiču obeležja krivičnog dela, a o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)