POSLE SINOĆNJE JURNJAVE NOVOSADSKIM ULICAMA UHAPŠEN VOZAČ: Policija privela muškarca zbog sumnje da je počinio tri krivična dela

Lj. P.

04. 12. 2022. u 13:13

NOVOSADSKA policija uhapsila je R.B. (52) iz Novog Sada zbog sumnje da je počinio tri krivična dela.

ПОСЛЕ СИНОЋЊЕ ЈУРЊАВЕ НОВОСАДСКИМ УЛИЦАМА УХАПШЕН ВОЗАЧ: Полиција привела мушкарца због сумње да је починио три кривична дела

Lj.P.

On se sumnjiči za ugrožavanje javnog saobraćaja, napad na službeno lice u obavljanju službene dužnosti i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Osumnjičeni se sinoć nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne, i pritom, kako se sumnja, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu.

Sem toga, sumnja se i da je udario u policijski auto i tako lakše povredio dvojicu policijskih službenika, a da je zatim "audijem" pokušao da udari još dvojicu policajaca koji su ga zaustavljali.

Njih dvojica su takođe zadobili lake telesne povrede.

Osumnjičeni je zaustavljen na raskrsnici Bulevara oslobođenja i ulice Narodnog fronta, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,2 primila alkohola u organizmu.

Osumnjičenom R.B. je određeno policijsko zadržavanje i biće priveden, uz krivičnu prijavu nadležnom javnom tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)