ZAJEDNIČKA AKCIJA TUŽILAŠTVA I POLICIJE: Žene osumnjičene za obijanje i pljačku

E. H.

01. 12. 2022. u 17:52

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su G. B. (22), I. K. (31) i A. I. (22) zbog sumnje da su izvršile više krivičnih dela teška krađa.

ЗАЈЕДНИЧКА АКЦИЈА ТУЖИЛАШТВА И ПОЛИЦИЈЕ: Жене осумњичене за обијање и пљачку

Foto MUP

One se sumnjiče da su u Beogradu, uz pomoć odgovarajućeg alata, obijale brave ulaznih vrata stanova, ulazile unutra i pljačkale.

Plen su im, uglavnom bili novac i zlatni nakit.

Prilikom hapšenja, policija je kod njih pronašla dobar deo ukradenog plena, kao i alat koje su koristile u pljačkama.

Foto MUP

S obzirom da se sumnja da ima veliki broj oštećenih građana, iz MUP apeluju da se oni, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija, jave najbližoj policijskoj stanici ili broj 011/279-7498.

Foto MUP

Sve tri osumnjičene biće privedene i saslušane u nadležnom Tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

BIZARAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Rekla ćerki da je muž VARA, ćerka je prijavila POLICIJI