ADVOKAT BORIVOJE BOROVIĆ ZA "NOVOSTI" Gde je trenutno Luka Bojović? - Nadam se da je na sigurnom

J.D.Lj.

01. 12. 2022. u 13:07

ADVOKAT Luke Bojovića izjavio je za "Novosti" da trenutno ne zna gde se nalazi njegov klijent.

АДВОКАТ БОРИВОЈЕ БОРОВИЋ ЗА НОВОСТИ Где је тренутно Лука Бојовић? - Надам се да је на сигурном

Foto: P. Mitić/Novosti

- Bio sam na aerodromu da sačekam Bojovića i pomognem, ako zatreba, u proceduri kao njegov advokat. Pošto je izašao sa aerodroma, zajedno smo otišli do vozila koje ga je zajedno sa prijateljima tu već čekalo. Ne znam gde je tačno posle otišao. Pretpostavljam kući, gde ga željno čeka porodica. Možda i kod prijatelja - izjavio je Borivoje Borović za "Novosti".

- Od sinoć kad smo se na aerodromu rastali nisam se čuo sa Lukom Bojovićem. Sa klijentima se ne družim privatno. Verujem da je na sigurnom, da se odmara od puta i svega i da je na sigurnom. Gde, ne znam. Kad i ako bude potrebe, sigurno ćemo se čuti - kaže Borović.

Podsetimo, na aerodromu Nikola Tesla sinoć se pojavio advokat Borivoje Borović koji je dočekao Luku Bojovića. Advokat nije želeo da komentariše dolazak svog klijenta, niti dalji postupak, dok avion iz Madrida sa Bojovićem ne sleti na aerodrom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NIŠTA OD SRBIJE: Otkriveno gde je Novak Đoković otišao posle Australijan opena