KRV MI JE TEKLA IZ USTA I NOSA: Ispovest Nišlije pretučenog uoči venčanja – Udarao me je krvnički, jer sam se - javio komšinici

J. Ć.

01. 12. 2022. u 17:48

TE večeri krenuo sam da kupim neke namirnice verenici koja je u četvrtom mesecu trudnoće.

КРВ МИ ЈЕ ТЕКЛА ИЗ УСТА И НОСА: Исповест Нишлије претученог уочи венчања – Ударао ме је крвнички, јер сам се - јавио комшиници

Pretučeni S. Ž. , Foto privatna arhiva

Ispred kuće sam naleteo na komšinicu, koju poznajem celog života, i njenog momka.

Pozdravila me je, a ja sam joj uzvratio. Onda ju je momak upitao: "Kome, bre, ti ćao?". Zatim je meni pružio ruku, povukao me i počeo da me udara krvnički. Srušio me je u baru i nastavio da me udara. Vratio sam se kući sav krvav i blatnjav, a najviše me boli to što me je takvog prvo videla verenica, koja je otvorila vrata. Izbezumljeno me je gledala dok mi je krv tekla iz nosa, usta...

Ovako, za "Novosti", priča Nišlija S. Ž. (29) koji je, 22. novembra, zadobio prelom vilice, zbog čega je operisan, još u šoku što je zbog ozbiljnih povreda nekoliko dana uoči zakazanog venčanja morao da leži u bolnici.

- Svadba je danas u 18 časova, ali najpre moram kod lekara da mi skinu još neke konce - kaže naš sagovornik.

- Nadam se da ću uspeti da izdržim na nogama čitavo veselje i da mi prošlonedeljni napad neće pokvariti dan koji sam čekao celog života.

Mladoženja dodaje da još ne može da poveruje da mu se sve to dogodilo bez ikakvog povoda, da je brutalno pretučen, i to ispred svoje kuće, zbog čega je, odmah nakon što je pušten kući iz bolnice, angažovao i advokata.

Kako kaže, dok ga je njen momak tukao, komšinica je nemo stajala pored, verovatno i sama u čudu šta se dešava.

"ZNAŠ LI TI KO SAM JA?"

DOK je njen momak vikao na mene, devojka mu je objašnjavala da sam joj komšija, ali je on nastavio da se svađa. Kazao sam mu da sam je samo pozdravio, ali me je on onda pozvao da mu priđem i pružio mi ruku, a onda me zgrabio čvrsto i pitao: "Znaš li ti ko sam ja, jel' radiš za nekog?". Psovao me je, video sam da je spreman da me napadne, pogledao sam taksi vozilo koje je u tom trenutku prolazilo, a on mi je tada rekao: "Ne gledaj u taksi, neće ništa da te spase" i tada me je udario tako snažno da sam pao na zemlju - opisuje S. Ž. šta se dešavalo kobnog dana.

- Uprkos svemu, odlučio sam da neću dozvoliti da mi to pokvari današnji dan i venčanje koje sam toliko dugo čekao.

- Molio sam ga da me pusti, objašnjavao da sam samo krenuo da verenici kupim večeru, ali je on bio sve agresivniji. U jednom trenutku me je pesnicom udario u levu stranu brade i oborio me na zemlju, a onda me nogom šutnuo u predelu leve slepoočnice i uveta. Zatim je kazao: "Briši kući, da te ne vidim!" Ispričao sam njenim roditeljima šta mi se desilo, a zatim sam obavestio i policiju. Mladić koji me je tukao je na slobodi, dolazi kod devojke, a ja ne znam šta mogu da očekujem od njega. U bolnici mi je konstatovana teška povreda, operisan sam. Želim da zaboravim to što se desilo dok ne prođe svadba, a onda ću videti šta ću - priča nam ovaj Nišlija.

Njegova majka M. Ž. kaže da je srećna što je njen sin izašao iz bolnice i da će moći da se veseli na svadbi kojoj se radovala, ali da je boli kada ga pogleda i vidi mu modrice po licu.

- Cela desna strana mu je žuta, ispod vrata isto, bilo je ljubičasto, sad je žuto. Ipak, želimo to da ostavimo iza nas i da se radujemo svadbi. Ako postoji neka pravda, on će završiti gde treba, da ne bi još nekog tako unakazio, kao mog sina. Nije bilo razloga za to, mogao je to da bude i moj mlađi sin, šta bi onda bilo - pita se ova Nišlijka.

Ona dodaje da nikada sa komšijama nije imala nikakve razmirice, ali da joj se oni ne javljaju na ulici, otkako se dogodio incident.

Niška Policijska uprava saopštila je da je napadač identifikovan, da se radi o osamnaestogodišnjaku protiv koga je podneta krivična prijava za tešku telesnu povredu u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega