DETALJI VELIKE AKCIJE BIA I POLICIJE: Zaplenjen kokain u vrednosti više od 10 miliona evra, pohapšeni pripadnici organizovane kriminalne grupe

Z.U.

26. 11. 2022. u 16:40

U MEĐUNARODNO akciji Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno- informativne agencije i Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd, u koordinaciji sa inostranim partnerskim službama Europolom i Eurodžastom, u zajedničkoj akciji u Belgiji zaplenjeno je preko 100 kilograma opojne droge kokain, čija ulična vrednost iznosi više od 10 miliona evra.

ДЕТАЉИ ВЕЛИКЕ АКЦИЈЕ БИА И ПОЛИЦИЈЕ: Заплењен кокаин у вредности више од 10 милиона евра, похапшени припадници организоване криминалне групе

Foto: Novosti

U  ovoj akciji u Holandiji  uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe srpski državljani D.R. (28) i D.P. (48), kod kojih je pronađeno oružje i izvesna količina novca za koju se sumnja da je nastala izvršenjem krivičnih dela, dok su u Belgiji i Luksemburgu uhapšeni takođnje srpski državljani S.K. (36), Đ.D. (32), J.V. (33), jedno NN lice, kao i državljanin BiH S.Đ. (42). 

Na teritoriji Beograda uhapšen je srpski državljanin V.V. (29), kome je određeno zadržavanje od 48 sati, koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

Policija nastavlja sa koordinisanim radom na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi distribucije pomenutog narkotika i na otkrivanju  ostalih članova navedene međunarodne organizovanane kriminalne grupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)