OVO JE SRPKINJA UHAPŠENA NA MALTI: Filmski obrt u slučaju pljačke, bilderka iz Obrenovca osumnjičena da je tipovala verenika

Novosti online

26. 11. 2022. u 10:05

MILICA K. (29), državljanka Francuske za koju se verovalo da je žrtva oružane pljačke na Malti, tokom koje je teško ranjen njen suprug, Holanđanin (42) uhapšena je danas zbog sumnje da je učestvovala u razbojništvu.

ОВО ЈЕ СРПКИЊА УХАПШЕНА НА МАЛТИ: Филмски обрт у случају пљачке, билдерка из Обреновца осумњичена да је типовала вереника

Foto: Fejsbuk

 Filmski obrt dogodio se pošto su istražitelji otkrili da je srpski državljanin Viktor M. (39), koji je uhapšen gotovo čim je pobegao iz stana, imao pomagače.

Sumnja se da je jedan od pomagača i Milica K, koja ima srpsko poreklo.

Podsetimo, Viktor M. se sumnjiči da je upao u stan, i uz pretnju pištoljem vezao Holanđanina i njegovu suprugu, a potom iz stana odneo novac i dragocenosti u vrednosti od oko 2.300 evra. Tokom drame u stanu, muškarca je povredio nožem koji je takođe imao kod sebe.

Foto: Fejsbuk

- Holanđanin i njegova supruga završili su u bolnici, on zbog teških povreda koje je zadobio a ona zbog šoka koji je preživela - preneli su juče mediji.

Međutim, danas je stiglo novo saopštenje u kom se navodi da su ona kao i Vladimir P. (26), srpski državljanin, uhapšeni.

Sumnja se da je Milica K. tipovala supruga, lažno prijavila policiji pljačku i prikrivanje dokaza.

- Svo troje negirali su navode prijave, ali im je posle saslušanja određen pritvor. Njihovi advokati nisu tražili kauciju - preneli su mediji i naveli da je ona plakala kada je privođena u sud.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju