SUPRUGA GA PRIJAVILA ZBOG ZLOSTAVLJANJA DETETA (5): Komšije nasilnog oca sa Zvezdare - Iz tog stana se često čula svađa

E. H.

18. 11. 2022. u 21:44

BEOGRAĐANINA I. T., osumnjičenog da je 12. novembra u svom stanu na Zvezdari, tukao svoje petogodišnje dete, policiji je, kako saznajemo, prijavila njegova nevenčana supruga.

СУПРУГА ГА ПРИЈАВИЛА ЗБОГ ЗЛОСТАВЉАЊА ДЕТЕТА (5): Комшије насилног оца са Звездаре - Из тог стана се често чула свађа

Foto: Shutterstock

Detetova majka pozvala je policajce iz PS Zvezdara, koji su ubrzo došli na datu adresu i priveli osumnjičenog zbog nasilja u porodici. Njemu je nakon saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu, gde je negirao delo koje mu se stavlja na teret, sud odredio pritvor do 30 dana.

Prema priči jedne komšinice, iz stana I. T. i njegove supruge, u kojem žive sa dvoje dece, stalno se čuje svađa.

- To je jedna problematična porodica i uvek sam se trudila da ih izbegnem kada ih vidim - priča jedna komšinica, dodajući da I. T. do hapšenja nije videla dva meseca.

Kako je Tužilaštvo saopštilo, I. T. je istukao dete, jer nije rasklonilo igračke. Sumnja se da ga je dok je bilo na krevetu, uhvatio za ruku i bacio na drugu stranu ležaja, sve vreme vičući. Zatim je dete, navodi se dalje, udarao plastičnom lutkom po čelu, sve dok se igračka nije polomila.

Dete je sve vreme plakalo i bezuspešno pokušavalo da se zaštiti od udaraca, a kako navodi Tužilaštvo, I. T. je zatim iz cipelarnika izvukao patiku i njome dete udario nekoliko puta po glavi i telu, dok ga je drugom rukom držao za kosu. Usled svih ovih udaraca, ono je, kako su konstatovali lekari nakon pregleda, zadobilo teške telesne povrede.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista