OPTUŽNICA PROTIV KINESKOG DRŽAVLJANINA: Osumnjičen da je tukao ćerku na teniskom terenu

N. B.

14. 11. 2022. u 15:35

PRVO osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je nadležnom sudu optužnicu protiv kineskog državljanina V. L. (50), koji je osumnjičen da je na jednom teniskom terenu u Beogradu tukao svoju maloletnu ćerku.

ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ КИНЕСКОГ ДРЖАВЉАНИНА: Осумњичен да је тукао ћерку на тениском терену

Foto: Tviter/@lojzija

Na teret mu se stavlja nasilje u porodici. Sudu je predloženo da mu se produži pritvor, a da ga nakon dokaznog postupka oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora.

Podsetimo, V. L. (50) osumnjičen je da je na jednom teniskom terenu u Beogradu tukao svoju maloletnu ćerku. On je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu priznao krivicu, pravdajući se da je ona odbila da nastavi trening i da je zbog toga hteo da je vrati na teren.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, rekao da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je on ispravno postupio, jer je to u njegovoj zemlji dozvoljeno.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZADRŽAN NA TREŽNJENJU: Pijani Zaječarac sleteo u kanal i dobio prekršajnu prijavu