ISTRAGA TEŠKOG INCIDENTA U KRUŠEVCU: Mladiću slomio ruku na parkingu

S.Babović

13. 11. 2022. u 14:35

OSNOVNO javno tužilaštvo u Kruševcu istražuje nanošenje teške telesne povrede mladiću u incidentu, koji se 25. oktobra dogodio nedaleko od Mašinske škole, na parkingu sale “Soko”, saznaju “Novosti”.

ИСТРАГА ТЕШКОГ ИНЦИДЕНТА У КРУШЕВЦУ: Младићу сломио руку на паркингу

Foto:S.Babović

Kruševljanin N.B.(24) zadobio je prelom podlaktice i naprsnuće zgloba kažiprsta kada mu je više udaraca naneo N.M.(26) iz istog grada.

- Tužilaštvo je okvalifikovalo krivično delo kao teška telesna povreda, osumnjičeni je uhapšen, a 27.oktobra podneta je i krivična prijava - navodi izvor “Novosti”.

- Oštećeni je bio u društvu jednog prijatelja, kada je naišao osumnjičeni i krenuo da ga vređa. U izjavi je naveo da je od udarca pao na zemlju, ali da je osumnjičeni nastavio da ga udara pesnicom.

Osumnjičeni se, prema nezvaničnim informacijama, branio ćutanjem. U policiji su ranije naveli da je N.M. udario pesnicom u glavu dvadesetčetvorogodišnjeg mladića, nanevši mu teške telesne povrede.

U Osnovnom javnom tužilaštvu “Novostima” je predočeno da je u toku dokazni postupak. Tužilaštvo je predložilo pritvor, ali je taj predlog Osnovni sud - odbio.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista