UHAPŠEN PREDSEDNIK BOKSERSKOG KLUBA CRVENA ZVEZDA: Sumnjiči se da je bio član Kekine grupe

Z.U.

12. 11. 2022. u 12:12

U VELIKOJ akciji BIA, SBPOK, I UKP kojom je zadat udar kriminalnom Vračarskom klanu, sinoć je uhapšen i Vladan Miketić, predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda.

УХАПШЕН ПРЕДСЕДНИК БОКСЕРСКОГ КЛУБА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Сумњичи се да  је био члан Кекине групе

Foto: P. Milošević

Velika akcija odigrala se juče pošto su operativnim radom otkriveni planovi dela kavačkog klana, koji je predvodio blizak saradnik Veljka Belivuka Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara da izvrše brojna krivična dela uključujući i likvidaciju najviših državnih funkcionera.

Foto: Bokserski klub Crvena Zvezda

Kako se saznaje, među uhapšenima je i Miketić, za koga su postojali podaci da je deo Kekine grupe. 

- Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih se dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera - rekao je Miketić u momentu kada je izabran na ovu funkciju. 

Kako su pisale "Novosti", u velikoj akciji pripadnika MUP Srbije i Bezbednosno-informativne agencije (BIA), kojom je koordiniralo Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK), uhapšeno je 18 članova mafijaške ekipe "Vračarci", koja je radila po nalozima vođa "kavačkog klana" Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana. Prema poslednjim saznanjima, oni su "nišanili" sam vrh države Srbije, odnosno predsednika Aleksandra Vučića, ali i njegovu decu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao