ŠKOLA MESEC DANA ĆUTALA: Vršnjačko nasilje u Vranju se desilo pre mesec dana

J. S.

10. 11. 2022. u 15:16

NEZAPAMĆENO nasilje u Srednjoj školi "Stevan Sinđelić" u Vranju dogodilo se još pre mesec dana, tačnije 10. oktobra, potvrdila je za "Novosti" tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva Milica Petković.

ШКОЛА МЕСЕЦ ДАНА ЋУТАЛА: Вршњачко насиље у Врању се десило пре месец дана

Foto: Sajt poljoprivredne škole

- Ja nisam imala prvobitno informaciju o datumu događaja, ali škola, tačnije sekretar je tek juče prijavio slučaj - kaže Petkovićeva za Novosti.

Navodno su u školi prijavili čim su saznali za nemili događaj. Mi smo se jutros obratili pitanjima upravi škole, ali odgovor još uvek nije stigao, dok direktor pre podne nije bio u kancelariji.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga