ZAPLENJENO ČAK 170 KILOGRAMA DUVANA: Policija u Bujanovcu uhapsila vozača koji je u kolima prevozio duvan

Novosti online

28. 10. 2022. u 11:03

NA MAGISTRALNOM putu Vranje–Bujanovac u četvrtak, 27. oktobra, u večernjim satima, policija je pronašla i oduzela 170 kilograma rezanog duvana.

ЗАПЛЕЊЕНО ЧАК 170 КИЛОГРАМА ДУВАНА: Полиција у Бујановцу ухапсила возача који је у колима превозио дуван

Foto: Uprava za indirektno oporezivanje BiH

U automobilu bujanovačkih tablica duvan je bio u originalnim pakovanjima, za koje je vozač automobila iz sela Končilj kod Bujanovca rekao da ne poseduje dokumentaciju.

Policija je pronašla 100 komada originalnog pakovanja duvana marke "ampM”, slims crvene boje od po 500 grama.

Zatim, 50 komada u originalnom pakovanju marke „Cosmopolitan” od po 500 grama, 50 komada „Marlboro”, takođe u pakovanjima od po pola kilograma, i 50 komada rezanog duvana marke „Karelia”.

Rezani duvan je oduzet, a protiv vozača će biti podneta krivična prijava za delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni