UBIO LJUBAVNICU, SADA ŽENI PRETI UBISTVOM: Predložen pritvor za nasilnika iz Smedereva

Novosti online

24. 10. 2022. u 15:42

NA predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, danas je određen pritvor osumnjičenom D. P. (70) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici prema svojoj zakonitoj supruzi.

УБИО ЉУБАВНИЦУ, САДА ЖЕНИ ПРЕТИ УБИСТВОМ: Предложен притвор за насилника из Смедерева

Anspleš

D. N. je inače 2007. godine bio osuđen na kaznu zatvora zbog ubistva ljubavnice.

 - Osumnjičenom se stavlja na teret da je u prisustvu svojih ćerki, u njihovoj porodičnoj kući, svojoj supruzi M. P. (68) uputio ozbiljne pretnje da će je ubiti. Postupajući zamenik javnog tužioca, odmah je naložio zadržavanje osumnjičenog, koji je sproveden radi saslušanja u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu - saopšteno je iz tužilaštva.

Kako se navodi, s obzirom na to da je osumnjičeni povratnik u vršenju krivičnih dela, koji je ranije i osuđen na kaznu zatvora zbog ubistva, postoje osobitne okolnosti da će boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili dovršiti krivično delo kojim preti, kao i uticati na svedoke i samu oštećenu.

 - Iz ovih razloga je tužilaštvo predložio određivanje pritvora, kao najstrože mere za nesmetano vođenje krivičnog postupka - dodaje se u saopštenju tužilaštva.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

"JOŠ SE TRESEM, SVUDA U ZGRADI JE KRV": Stanari zgrade u Nišu uznemireni nakon ranjavanja policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna