UHAPŠENI LOPOVI U PRIJEPOLJU: Iz kuće u Novoj Varoši odneli 260.630 evra

Novosti online

20. 10. 2022. u 17:43

POLICIJA u Prijepolju je uhapsila još šest osumnjičenih u nastavku akcije rasvetljavanja krađe 230.630 evra iz kuće u Novoj Varoši.

УХАПШЕНИ ЛОПОВИ У ПРИЈЕПОЉУ: Из куће у Новој Вароши однели 260.630 евра

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Lisice na ruke stavili su R.J. (30), U.V. (21), M.V. (51), Z.V. (44) i K.V. (34) iz Požege i M.T. (25) iz Kule koji se sumnjiče da su sa četiri osobe, koje su ranije uhapšene, početkom septembra, iskoristivši odsustvo četrdesetdevetogodišnjeg vlasnika, ušli u njegovu otključanu kuću, a potom odneli ranac sa novcem iz spavaće sobe.

Policija je deo novca pronašla kod dvojice osumnjičenih koji su uhapšeni u septembru dok je još deo pronađen zakopan u dvorištu porodične kuće M.V. u Požegi.

Takođe, četvorica muškaraca iz Nove Varoši i jedan iz Knića su, kako se sumnja, znali i pomagali izvršiocima posle krađe, pa je protiv njih podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i njima je na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)