DVA UBADANJA KOD DVE PIJACE: Poznato stanje dvojica muškaraca sinoć izbodenih na ulici u Petrovaradinu i Novom Sad

Lj. P.

13. 10. 2022. u 10:14

DVOJICA muškaraca povređeni u sredu uveče u dva dovojena događaja u Petrovaradinu kod pijace i u Novom Sadu, na Trgu republike, kod Riblje pijace, posle ukazane lekarske pomoći na licu mesta, prevezeni su u Urgentni centar.

ДВА УБАДАЊА КОД ДВЕ ПИЈАЦЕ: Познато стање двојица мушкараца синоћ избодених на улици у Петроварадину и Новом Сад

Lj.P.

U toku noći 12. oktobra, u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, primljen je pacijent V.N. (46) sa teškim povredama u vidu ubodnih rana u predelu abdomena

- Nakon opservacije, blagovremene, kompletne dijagnostike, hirurške obrade rane, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i zadržan u KCV na daljem konzervativnom lečenju - saopštio je Siniša Knežević, portparol KCV.

Iste noći u Urgentni centar je primljen je i pacijent Š. M. (42) sa telesnim povredama u vidu više ubodnih rana i posekotina. Prema rečima Siniše Kneževića, portparola KCV,

posle opservacije, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći, hirurške obrade rana i zbrinjavanja u UC KCV, pacijent hemodinamski stabilan  se otpušta na kućno lečenje.

Zbog nanošenja povreda V,N. u Petrovaradinu, policija je, prema nezvaničnim saznanjima uhapsila dvadesetšestogodišnjeg muškarca. Incident se dogodio oko 20 časova, posle manje saobraćajne nezgode , kada je vozač jednog automobila retrovizorom zakačio drugo vozilo. U tom trenutku, svojim kolima je, vraćajući se sa posla, tuda naišao V.N. inače, vatrogasac,  da im pomogne, a kada je video da je između ove dvojice došlo do sukoba, pokušao je da smiri situaciju, onda ga je dvadesetšestogodišnjak povredio nožem. Vatrogasc je ni kriv, ni dužan, teško povređen.

Pet sati kasnije, u Novom Sadu na Trgu republike kod broja 19, oštrim predmetom je povređen Š.M. On je, kako nezvanično saznajemo, tu u jednom loikalu poručio hranu, a radniku je rekao da su ga napala dvojica i povredila.

U oba slučaja su intervenisale medicinske ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, koje su, prema rečima dr Zorana Krulja, posle ukazane lekarske pomoći na licu mesta i zbrinjavanja, povređene u svesnom i hemodsinamski stabilne prevezla u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.

BONUS VIDEO - JELENA DALA IZJAVU: Na pitanje ko je prijavio, rekla - Pitajte Čedu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)