"FANTOM" SA SEKIROM UHAPŠEN U IVANJICI: Izveo seriju provala i pljački, krao i automobile - policija pronašla ukradene predmete

Novosti online

05. 10. 2022. u 20:22

PRIPADNICI čačanske policije identifikovali su i uhapsili M. R. (39) iz Ivanjice, zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i teška krađa, saopštio je MUP.

ФАНТОМ СА СЕКИРОМ УХАПШЕН У ИВАЊИЦИ: Извео серију провала и пљачки, крао и аутомобиле - полиција пронашла украдене предмете

Foto: Shutterstock/Ilustracija

On se sumnjiči da je 3. oktobra ove godine, u večernjim časovima, maskiran i uz pretnju sekirom, ušao u jednu benzinsku pumpu u Čačku i od radnika oteo pazar, a potom u Ivanjici ušao u otključan "audi" i odvezao se.

Sumnja se i da je, krajem septembra ove godine, na području opština Ivanjica i Lučani, provalio u tri prodavnice i apoteku i ukrao računar, laptop, bušilice, brusilice, novac, lekove i drugu robu.

Policija je pronašla "audi", kao i veći deo ukradenih predmeta i vratiće ih vlasnicima.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: DESILO SE PRE 36 GODINA - Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024