ODREĐEN PRITVOR IGORU MILOŠEVIĆU: Serijski silovatelj ostaje iza rešetaka

N. B.

02. 10. 2022. u 15:15

NAKON saslušanja Igora Miloševića, serijskog silovatelja koji je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, određen je pritvor.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ИГОРУ МИЛОШЕВИЋУ: Серијски силоватељ остаје иза решетака

Foto: Printskrin

Sudija za prethodni postupak Prvog suda odredio pritvor do 30 dana Igoru Miloševiću.

Podsećamo, Milošević je na saslušanju priznao da je rekao novinarkama "Ako odlučim da vas silujem, ja ću da vas silujem, ako nema nikoga da to spreči", ali je tvrdio da to nije rekao sa ciljem da im preti, već kaže da je to bio deo njegove priče kada je opisivao silovanja koja je počinio.

Nakon toga zamenik tužioca je predložio sudu da se Miloševiću odredi pritvor zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao učiniti delom kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost.

Takođe, radi provera navoda krivične prijave tužilaštvo će ispitati oštećene, eventualne druge svedoke, zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti, a potom će doneti odluku.

BONUS VIDEO:

SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VAŽNO ZA VLASNIKE DIZELAŠA: Država plaća 2100 evra za zamenu - ovo će biti uslovi