PRIJATELJICA PRETUČENE ŽENE U MLADENOVCU: Brutalno prebijanje prekinuo je njen sin

Novosti online

02. 10. 2022. u 15:21

MLADENOVAČKA policija traga za Miroslavom D. (57) zbog sumnje da je u nedelju ujutru na ulici istukao poznanicu V. I. (48) nakon što su navodno zajedno izašli u provod.

ПРИЈАТЕЉИЦА ПРЕТУЧЕНЕ ЖЕНЕ У МЛАДЕНОВЦУ: Брутално пребијање прекинуо је њен син

Foto: InstagramPrintskrin/moj_beo_grad

Za brutalan napad saznalo se nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak, na kom se vidi kako osumnjičeni šamara ženu, vuče je za kosu, psuje je i preti. Kako smo ranije izveštavali stravično nasilje dogodilo se u naselju "25 maj" u Mladenovcu, ispred zgrade u kojoj stanuje V. I. u nedelju oko 02:00 časa iza ponoći.

Prijateljica brutalno pretučene žene objasnila je da je V.I. iste noći otišla u Dom zdravlja i dežurnoj ekipi se požalila na povrede.

 - Doktorka koja ju je pregledala odmah je obavestila policiju u Mladenovcu, a zatim joj dala uput da se javi u Urgentni centar u Beogradu. U međuvremenu nju je saslušala policija i ona im je do detalja objasnila zbog čega i na koji način ju je Miroslav D. prebio - kaže njena prijateljica.

Ona je dodala da se V.I i nasilnik poznaju skoro 20 godina i da još uvek ne može da veruje šta se dogodilo. 

 - Znaju se dugo ali nisu bili u vezi. Trebalo je da izađu zajedno. Međutim, kada su došli u lokal on je otišao da sedne za drugi sto. Ona mu je prebacila, što su uopšte izlazili zajedno ako sedi sa drugima. To ga je navodno isteralo iz takta i sve ostalo se vidi na snimku - objašnjava prijateljica pretučene žene.

Prema njenim rečima brutalno prebijanje žene prekinuo je njen sin koji je s prozora video šta se dešava.

 - On  je viknuo i srećom Miroslav je prekinuo. Nasinik ga je srećom poslušao, ali njegovo delo ne sme proći nekažnjeno. Moja prijateljica ima hematom iznad uha, ali lekar nije mogao da vidi da li joj je povređena bubna opna. Trpi bolove fizičke i psihičke, emotivno je povređena i ne zna kako da se sada nosi s tim - rekla je prijateljica pretučene žene.

(Informer)

BONUS VIDEO:

SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili