AUTO PUN DROGE NALETEO NA POLICIJSKU PATROLU: Vozač se pravdao da ide kod pevačice "koja ga željno čeka", čuvari reda mu stavili lisice

V. Mitrić

01. 10. 2022. u 09:14

LOZNIČKI policajci, koji su kontrolisali saobraćaj na magistralnom putu Valjevo- Loznica, sinoć su, u selu Cikotama, u Gornjem Jadru, zaustavili „klio“, na kom su bile lozničke tablice, a vozač iz susedne Bosne i Hercegovine, i u njemu pronašli oko devet kilograma droge spid.

АУТО ПУН ДРОГЕ НАЛЕТЕО НА ПОЛИЦИЈСКУ ПАТРОЛУ: Возач се правдао да иде код певачице која га жељно чека, чувари реда му ставили лисице

Foto: V. Mitrić

Vozač koji je imao nameru da nastavi putovanje ka Krupnju, nije ni slutio da će policajci da mu pokvare plan. Pravdao se da ide kod pevačice iz Cikota, "koja ga željno čeka".

Kad je provereno, ispostavilo se da je ona daleko od kuće.

Policajci su pregledali vozilo, a u jednom rancu su otkrili zapakovanu drogu.

Vozač iz BiH, star 24 godine, je testiran na narkotike i pokazalo se da je pozitivan. Po nalogu Višeg tužilaštva iz Šapca, urađen je uviđaj na mestu događaja.Vozač su stavljene lisice na ruke.Pokušavao je da, na razne načine, „omekša“ policajce, ali je naišao na patrolu koja je, vazda, tvrd orah za prestupnike bilo koje vrste.

"Spid" je, po svoj prilici, trebalo da stigne u Krupanj, odatle pouzdanim kanalima dalje po Srbiji.

BONUS VIDEO: Junak spasao Skoplje od novih žrtava - Ko je bio Maksim koji je prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili