"NOVOSTI" SAZNAJU: Saslušan suprug osumnjičen za prebijanje sestre poznate Tiktokerke

J.D.LJ.

29. 09. 2022. u 18:53

MLADIĆ D.H., suprug osumnjičen za prebijanje sestre poznate Tiktokerke, saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u prisustvu izabranog branioca, saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Саслушан супруг осумњичен за пребијање сестре познате Тиктокерке

Foto: Instagram/Printskrin

D.H. je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora.

Podsetimo, 28. 9. oštećena S. H. nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D. H. koje je izvršeno u porodičnom stanu.

Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vršeno nasilje i nad njihovim zajedničkim maloletnim detetom. O događaju su obavešteni nadležno tužilaštvo i GSCR, a D. H. su izrečene hitne mere privremene zabrane potencijalnom učiniocu da kontaktira sa navodnom žrtvom i prilazi joj i privremeno udaljenje potencijalnog učinioca iz stana.

Povodom navedenog događaja, po nalogu Drugog OJT u Beogradu, dana 29. 9. 2022.godine od strane PS Rakovica uhapšen je D. H. zbog sumnje na izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici.

BONUS VIDEO: 

UBISTVO ŽENE U ZEMUNU: Snimci sa mesta gde se dogodila tragedija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

SNIMAK KAO DOKAZ: Kika se nije ubila! Majka pokojne jutjuberke se oglasila na društvenim mrežama