UHAPŠEN MUŽ PRETUČENE SESTRE TIKTOKERKE: U najkraćem roku će biti izveden pred tužioca

J. D. Lj.

29. 09. 2022. u 12:26

DANA 28. 9. 2022. godine oštećena S. H. nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D. H. koje je izvršeno u porodičnom stanu.

УХАПШЕН МУЖ ПРЕТУЧЕНЕ СЕСТРЕ ТИКТОКЕРКЕ: У најкраћем року ће бити изведен пред тужиоца

FOTO: Printscreen/Instagram/uki_q

Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vršeno nasilje i nad njihovim zajedničkim maloletnim detetom. O događaju su obavešteni nadležno tužilaštvo i GSCR, a D. H. su izrečene hitne mere privremene zabrane potencijalnom učiniocu da kontaktira sa navodnom žrtvom i prilazi joj i privremeno udaljenje potencijalnog učinioca iz stana.

Povodom navedenog događaja, po nalogu Drugog OJT u Beogradu, dana 29. 9. 2022.godine od strane PS Rakovica uhapšen je D. H. zbog sumnje na izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici. Osumnjičeni će u najkraćem roku biti doveden dežurnom tužiocu Drugog OJT u Beogradu, gde će biti saslušan, nakon čega će se i utvrditi da li ima zakonskog osnova za podnošenje predloga za određivanje pritvora osumnjičenom Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)