RASPLAKAO SE KADA JE VIDEO ĆERKU: Rođaka taoca sa Karaburme - Slobodanu otmičar satima držao nož pod grlom (FOTO)

Novosti online

15. 09. 2022. u 19:57

- BOKI je dobro, koliko sam uspela da vidim, a rasplakao se kada je video ćerku.

РАСПЛАКАО СЕ КАДА ЈЕ ВИДЕО ЋЕРКУ: Рођака таоца са Карабурме - Слободану отмичар сатима држао нож под грлом (ФОТО)

Š.M.

Ovim rečima opisala je ukratko kraj drame na Karaburmi rođaka Slobodana Trifunovića (65), koje je Stevan J. (26) četiri sata držao kao taoca, piše "Blic".

Viešečasovna drama na Paliluli u ulici Vojvode Mitka Krstića, završila se predajom otmičara, koji je kao taoca držao vlasnika autroservisa Slobodana Trifunovića. Pregovarčki tim MUP-a Srbije pokušavao je da ubedi otmičara da odloži nož koji je držao na vratu nesrećnog Slobodana.

"Bio je paranoičan danima"

Stevan je navodno doživeo nervno rastrojstvo. Danima bio loše, a koliko je u teškom stanju sada govori podatak da mladić trenutno nikoga ne prepoznaje.

- Bio je paranoičan danima. Ni ne preoznaje čoveka kojeg je uzeo za taoca. Ne prepoznaje nikoga. Sa Slobodanom nije bio u sukobu - kaže izbor blizak istrazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pregovarala i supruga otmičara

Policija je dovela i suprugu otmičara, pa je i ona učestovala u pregovorima.

Otmičar je uhapšen i odveden na saslušanje, a potom je Slobodan prebačen kolima hitne pomoći, kako bi bio prevntivno pregledan. Srećom niko nije povređen.

Podsetimo, Stevan J. (26) je oko 15.30 sati uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)