BRANI SE ĆUTANJEM: Saslušan Ilija koji je izveo krvavi pir u Admirala Geprata

S. J. M.

06. 09. 2022. u 12:15

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ilija N. (39) zbog sumnje da je 4. septembra oko 11 sati u prostorijama Prve Hristove crkve, u Ulici admirala Geprata, nožem povredio tri muškarca.

БРАНИ СЕ ЋУТАЊЕМ: Саслушан Илија који је извео крвави пир у Адмирала Гепрата

Foto: S. J. M.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. 

On se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. 

Sumnja se da je Ilija N. oštećene napao u nedelju pre podne, zadavši jednom oštećenom ubod u predelu stomaka, drugom u predelu grudi, a trećem ogrebotinu podlaktice. 

Uhapšen je ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela, a oštećeni su zbrinuti u Urgentnom centru.

Tužilaštvo će naložiti neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, kao i sudsko-medicinsko veštačenje povreda oštećenih i pribaviti druge dokaze u vezi sa izvršenjem ovog krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina