OBLJUBIO DEVOJČICU, SKRIVAO SE MESECIMA? Detalji hapšenja osumnjičenog za seksualno iskorišćavanje maloletnice

S. J. M

31. 08. 2022. u 20:23

POSLE pet meseci skrivanja i bežanja, policija je uhapsila Miloša D. (33) iz Leštana zbog sumnje da je u martu, u naselju Kaluđerica, obljubio devojčicu od 13 godina.

ОБЉУБИО ДЕВОЈЧИЦУ, СКРИВАО СЕ МЕСЕЦИМА? Детаљи хапшења осумњиченог за сексуално искоришћавање малолетнице

Foto: Privatna arhiva

Miloš D. je od tada bio u bekstvu, a poslednjih mesec dana se krio u Sopotu. Tu je juče i uhapšen u jednoj kafani, nakon što mu je policija operativnim radom ušla u trag. Kad su mu prišli da ga legitimišu, on im je čak pokazao tuđu ličnu kartu, na kojoj je slika čoveka koji malo liči na njega i drugo ime, tvrdeći da on nije Miloš D. za kojim se traga.

Međutim, ovaj pokušaj prevare sa lažnim predstavljanjem nije mu uspeo, pa su mu policajci stavili lisice na ruke, a njegov indentitet je zatim i definitivno potvrđen.

Kako saznajemo, on se u Sopotu nastanio i normalno živeo i kretao se, verovatno uzdajući se u lažni identitet.

Njega je policiji za obljubu prijavila majka devojčice. Osumnjičeni joj je posle toga navodno pretio, pa se tereti za još jedno krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Takođe se tereti i za nanošenje teških telesnih povreda, jer je, navodno, pretukao čoveka, koji je znao šta je uradio i pretio mu da će da ga prijavi.

Posle privođenja, određeno mu je zadržavanje od 48 časova, a prema najavi iz Višeg tužilaštva on će sutra biti saslušan, nakon čega će sudija za prethodni postupak doneti odluku o eventualnom pritvoru.

Inače, kako saznajemo, devojčica je dajući ranije izjavu o tome šta se desilo, u policiji kazala da je Miloš D. nije silovao, već da je ona dobrovoljno stupila sa njim u seksualne odnose, iako je dete, a on punoletan i 20 godina stariji od nje.

Miloš D. iako nema dosije, poznat je policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024