PRITVOR ZA KRIMI-GRUPU: Tužilaštvo predložilo zatvaranje za šest osoba zbog podvođenja žena

S. J. M.

31. 08. 2022. u 14:39

NAKON saslušanja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u prostituciji, Tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo da se svim okrivljenima odredi prtivor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo.

ПРИТВОР ЗА КРИМИ-ГРУПУ: Тужилаштво предложило затварање за шест особа због подвођења жена

Foto: Ž.Knežević

Nakon saslušanja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela iz čl. 346 KZ i posredovanje u prostituciji iz čl. 184 stav 1 KZ, Tužilaštvo za organizovani kriminal je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu predložilo da se svim okrivljenim i to: Nedi B., Samiru B., Nini R., Milici M., Milici O. i Vesni V. odredi prtivor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo.

U daljem toku postupka tužilac će ispitati svedoke, naložiti veštačenja oduzetih telefona i drugih uređaja kao i prikupiti sve dokaze radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista