ŠVERCOVAO DROGU PREKO GRANICE: Policija u njegovom rancu pronašla teglu sa 319, 2 grama marihuane, 50 sličica LSD, amfetamine i gljive

R.Š.

30. 08. 2022. u 22:51

NA Graničnom prelazu Horgoš danas je uhapšen češki državljanin J.M. (34), jer je policija prilikom kontole automobila „fijat dukato“, u kojem je putovao, u njegovom rancu pronašla teglu sa 319, 2 grama marihuane, 50 sličica LSD i manju količinu amfetamina i psihoaktivnih gljiva.

ШВЕРЦОВАО ДРОГУ ПРЕКО ГРАНИЦЕ: Полиција у његовом ранцу пронашла теглу са 319, 2 грама марихуане, 50 сличица ЛСД, амфетамине и гљиве

MUP

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, nakon isteka tog roka, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Češki državljanin se sumnjiči da je izvšio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga – saopštila je večeras Policijska uprava u Kikindi.

Akciju kontrole i hapšena sproveli su pripadnici Uprave granične policije u saradnji sa policijskim službenicima PU Kikinda i Upravom carine.

BONUS VIDEO:

BUKTINjA NA PARKINGU: Zapalio se kombi kod Bistrice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024