RASVETLJENE TEŠKE KRAĐE U KNJAŽEVCU: Mladići od 18 i 17 godina upali u fabriku i krali

S. M. J.

19. 08. 2022. u 09:23

U Knjaževcu je zbog osnovane sumnje da je počinio dve teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju uhapšen osamnaestogodišnjak, dok će protiv jednog maloletnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

РАСВЕТЉЕНЕ ТЕШКЕ КРАЂЕ У КЊАЖЕВЦУ: Младићи од 18 и 17 година упали у фабрику и крали

FOTO: Arhiva novosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu, intenzivnim radom, rasvetlili su dve teške krađe i tešku krađu u pokušaju, i u saradnji sa nadležnim tužiocem, uhapsili Dž. M. (18) iz Knjaževca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Policija će, navode u Policijskoj upravi u Zaječaru, podneti i krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv sedamnaestogodišnjeg mladića, osumnjičenog za ista krivična dela nadležnom Višem tužilaštvu.

Dž. M. se sumnjiči da je 13. avgusta u jutarnjim satima, zajedno sa svojim godinu dana mlađim drugom, isekao žičanu ogradu i ušao u krug fabrike u Knjaževcu u kome se nalazi više preduzeća i iz dve hale ukrao alat i pet kanti sa bronzom i uljem čija se vrednost procenjuje na oko 245.000 dinara, kao i da je iz radne mašine i kamiona istočio oko 200 litara dizel goriva. Istog dana su pokušali da uđu u još jednu halu, ali iz nje nisu ništa ukrali.

Policija je pronašla deo ukradenih stvari koje će biti vraćene vlasnicima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Knjaževcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri