VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Naloženo privođenje direktora Zavoda za sport na Kosutnjak

J.D.Lj.

12. 08. 2022. u 11:39

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog Drugom javnom tužilaštvu u Beogradu za privođenje G.B., direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, koji se sumnjiči da je napao radnicu.

ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО: Наложено привођење директора Завода за спорт на Косутњак

Foto: Milena Anđela

Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muška osoba sa snimka koja nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrđivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Oglasio se i Udovičić

Povodom snimka na kom direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Repubile Srbije Goran Bojović fizički nasrće na zaposlenu osobu, ministar Vanja Udovičić je poručio da osuđuje svaki vid nasilja i da je već dao nalog za njegovu smenu.

- Svaki vid nasilja najoštrije osuđujem, posebno onaj nad ženama. Sinoć kasno sam dobio i video snimak, nakon čega sam odmah odreagovao i danas dao nalog za hitnu smenu Gorana Bojovića - navodi se u saopštenju ministra Udovičića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili