ODBIO DA POKAŽE LIČNU KARTU, USLEDIO NAPAD NA POLICAJCE: Uhapšeno više osoba u Pančevu zbog haotične tuče

J. D. Lj.

10. 08. 2022. u 15:18

OSNOVNO javno tužilaštvo u Pančevu je lišilo slobode M. V. i M. V. zbog postojanja osnovane sumnje da je svaki ponaosob izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

ОДБИО ДА ПОКАЖЕ ЛИЧНУ КАРТУ, УСЛЕДИО НАПАД НА ПОЛИЦАЈЦЕ: Ухапшено више особа у Панчеву због хаотичне туче

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Uhapšeni su i N.M, Ž.M, D.D, F.M. i N.B. jer su ponaosob izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kada je dana 4.08.2022. godine u Omoljici, M.V. odbio da da na uvid ličnu kartu koju mu je tražio oštećeni D.P, pripadnik PU Pančevo, koji je obavljao službenu dužnost.

M. V. je potom istog bez povoda udario u rame i pružao otpor prilikom stavljanja u položaj za vezivanje, dok su D.D. i M.V. zadavali udarce nogama u predelu glave i tela oštećenom D.P. i odgurivali oštećenog M.K, takođe pripadnika PU Pančevo, kojima su se pridružili i Ž. M., N. M,N. B,F. M. i M. B., koji su udarce zadavali i A. F, D. C., usled čega su svi oštećeni, pripadnici PU Pančevo zadobili lake telesne povrede, nakon čega je M.V. rukom polomio retrovizor na službenom vozilu MUP-a dok je M.V. sredstva za vezivanje isekao.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu je odredio pritvor prema Ž.M., M.V. i M.V. jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

BONUS VIDEO: MESTO UBISTVA U STEPOJEVCU - Nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili